Zaufany Szkoleniowiec w Wielkiej Brytanii

Stowarzyszenie Polskich Profesjonalistów Kosmetologii, Fryzjerstwa & Nail Art w Wielkiej Brytanii, rozpoczyna projekt rejestracji autentycznosci szkoleniowców, którzy jest dedykowany dla osób świadczących usługi szkoleniowe Wielkiej Brytanii.

Weryfikacja służyć będzie podniesieniu jakości rynku szkoleniowego kreowanego przez Polskich profesjonalistów świadczących takie usługi szkoleniowe oraz autentyczności oferowanych usług na terenie Wielkiej Brytanii. Rejestracja będzie procesem dobrowolnej weryfikacji, która pomoże w wyborze osobie, która poszukuje miejsca zdobywania wiedzy.

Cel programu: Zwiększenie bezpieczeństwa osób zdobywajacych wiedzę podczas szkoleń wykonywanych przez Polskich Profesjonalistów w UK. Szerzyć świadomość środowiska branżowego oraz popularyzować wysoką jakość dostarczanych szkoleń. Wyróżnienie doświadczonych placówek prowadzonych przez Profesjonalistów z branży. Program ten ma na celu wyeliminowanie niskiego poziomu oraz nieuczciwej działalności, która działa niekorzystnie na renomę Polaków w branży w Wielkiej Brytanii.

Jako organizacja wspierająca działanosci Polskich Profesjonalistów od roku 2015, ciągle dążymy do podniesienia i nadania prestiżu doświadczonym, wykwalifikowanym szkoleniowcą, którzy ciężko wypracowali sobie swój sukces. Stworzenie rejestru on-line weryfikacji, ‘Zaufanego Szkoleniowca w Wielkiej Brytanii’ to kolejny krok do budowania elitarnego środowiska szkoleniowców, pozytywnej relacji dla Polonijnego środowiska branżowego w Wielkiej Brytanii. Program ten będzie otwartym rejestrem do którego osoby, które poszukują tego typu usług na terenie Wielkiej Brytanii będą mogły zajrzeć przed podjęciem ostatecznej decyzji. Baza szkoleniowców będzie źródłem dla następnych generacji w branży oraz zaufanym wyborem zdobywania wiedzy.

Jako organizacja jesteśmy niesamowicie dumni z rozwoju i osiągów Polskich Profesjonalistów, którzy swoim wysokim poziomem dają możliwość skorzystania z doświadczenia i wiedzy, pomagając w kreatywnym rozwoju innym pasjonatom branży. Program ten jest na samym początku i głeboko wieżymy iż, odniesie sukces na rzecz wszystkich zainteresowanych stron w tym temacie oraz pozytywnego rozwoju naszej branży w UK.

Proces weryfikacji jest bardzo prosty i jest on-line, pierwszym krokiem jest akceptacja REGULAMINU. Po zapoznaniu się z Regulaminem zapraszamy do wypełnienia ANKIETY WERYFIKACYJNEJ on-line. Następnie osoba ubiegająca się o weryfikację powinna przeszłać pełną dokumentację (drogą mailową), a następnie zostanie zweryfikowana przez Stowarzyszenie. Chcemy aby ten program był jaknajbardziej autentyczny i prosimy, by każdy szkoleniowiec zobowiązał się odpowiedzieć zgodnie z prawdą oraz przedstawić orginalne dokumenty weryfikujace droga elektroniczną. Stowarzyszenie nie przyjmuje dokumentacji droga pocztową.

Poniżej znajduje się opis procesu weryfikacji do prgramu ‘ZAUFANY SZKOLENIOWIEC’