NETWORKING

Zapraszamy!

spotkania networkingowe dla profesjonalistów z branży kosmetologii, fryzjerstwa, nail artu oraz innych branż pochodnych, które stwarzają przestrzeń do inspiracji, wymiany doświadczeń, integracji polskich profesjonalistów na terenie większych miast oraz nawiązywania relacji biznesowych z innymi przedsiębiorcami oraz poszerzania wiedzy branżowej oraz w temacie rozwoju osobistego.

Naszą MISJĄ jest:

•    Wspieranie Polskich Profesjonalistów z branż Kosmetologii, Frzyjerstwa, Nail Art, ułatwianie im rozwoju biznesu beauty na terenie UK dzięki zastosowaniu networkingu
•    Promowanie rzetelnych działalności beauty na terenie Wielkiej Brytanii, poprzez stworzenie godnych zaufania sieci kontaktów
•    Propagowanie wiedzy branżowej, infomracji tematycznych związanych z aktywnym działaniem na terenie UK, dążenie do inspirowania profesjonalistów do nieustającego rozwoju profesjonalnego oraz osobistego.

Naszą WIZJĄ jest:

•    Stowarzyszenie Polskich Profesjonalistów Kosmetologii, Fryzjerstwa i Nail Artu w UK  pierwszym liderem w łączeniu profesjonalistów z branży oraz inspirowanie do intensywnego rozwoju na terenie Wielkiej Brytanii
•    Bycie liderem w organizacji networkingowych spotkań dedykowancyh dla profesjonalistów z branży działających w Wielkiej Brytanii
•    Rozwój naszego projektu Polish Beauty Network w większych miastach Wielkiej Brytanii