CZŁONKOSTWO 2019/2020

Witaj na stronie CZŁONKOSTWA, aby zostać Członkiem Stowarzyszenie Polskich Profesjonalistów Kosmetologii, Fryzjerstwa i Nail Art w Wielkiej Brytanii należy:

Deklarację członkowską wraz z skanami dokumentów prześlij drogą elektroniczną, mailowo w tytule wpisać ‘NAZWISKO: czlonkostwo.stowarzyszenieuk@hotmail.com

Korzyści członkostwa

Stowarzyszenie Polskich Profesjonalistów Kosmetologii, Fryzjerstwa i Nail Art w Wielkiej Brytanii działa na rzecz zrzeszonych Profesjonalistów każdego dnia:

OFICJALNA LISTA DARCZYŃCÓW BĘDZIE OPUBLIKOWANA DO KOŃCA LUTEGO 2019

• Tworzenie elitarnego środowiska branżowego w pierwszej tego typu organizacji na terenie Wielkiej Brytanii;
  • Przyjazna atmosfera i nieustające wsparcie dla potrzebujących Profesjonalistów na terenie Wielkiej Brytanii;
  • Niepowtarzalna okazja do nawiązania nowych branżowych znajomości oraz zdobycia nowych umiejętności potrzebnych do sukcesywnego prowadzenia biznesu beauty;
  • Jako pierwsza/y dowiesz się o najistotniejszych zmianach przepisów obowiązujących w Wielkiej Brytanii, szkoleniach, wydarzeniach branżowych itd;
  • Otrzymasz darmową indywidualną pomoc w sprawach związanych z Twoim biznesem beauty na terenie Wielkiej Brytanii;
  • Każdy zrzeszony profesjonalista otrzyma darmowe lub zniżkę – na wejściówki na wszystkie wydarzenia organizowane przez Stowarzyszenie;
  • Otrzymujesz pierszeństwo bezpłatnej publikacji na naszym blogu;
  • Zostając Członkiem Stowarzyszenia, otrzymujesz szansę darmowego zamieszczenia posta reklamowego na naszej stronie Facebook;
  • Otrzymujesz możliwość reklamy w cenach promocyjnych i dotarcia do potencjalnych klientów w grupach branżowych;
  • Podtrzymywanie kontaktów branżowych z Polskimi Profesjonalistami z branży poprzez spotkania środowisk branżowych;
  • Ciesz sie zakupami ze zniżką oferowaną przez naszych cenie stałej £16, która jest dostępna tylko dla Członków Stowarzyszenia na okres 2019/20;
  • 20% zniżki na współprace z działem promocji reklamy z Stowarzyszeniem;
  • 20% zniżki na zakupy on-line ziajaonline.co.uk;
  • £40 zniżki na czytnik do kart płatniczych Bristol Merchant Services;
  • £100 zniżki na aplikację lojalnościową z Bristol Merchant Services;
  • 25% zniżki na zakpy on-line OuiBeauty;
  • 15% zniżki na pierwsze szkolenie, 20% na każde kolejne z OuiBeauty;
  • 10% zniżki na kursy z Gina G Beauty&Permanent Make Up;
  • 5% zniżki na zakupy online EpillFree;
  • 10% zniżki na szkolenia Mikroblading oraz makijażu pernamentengo z Angel`s Touch;
  • 10% zniżki na szkolenia Trichology Courses UK;
  • 15%  zniżki na usługi agencji reklamowej Creative Maja;
  • 10% na pierwsze szkolenie, 15% na każde kolejne z Beauty Studio Ka-Derm;
  • 10%  zniżki na naukę w Serenity Academy;
  • 5% zniżki na tłumaczenia Transliteria;
  • 15% zniżki na zakupy on-line eco-cosmetics4u.co.uk;
  • 10% zniżki na wszystkie kursy z Penelope Academy;
  • 10% zniżki na zakupy marki Salco au Naturel UK;
  • pożyczki dla właścicieli firm za pośrednictwem Bristol Merchant Services;
  • 10% do 50%  zniżki na prąd, gaz w twoim salonie z Bristol Merchant Services;
  • 15% zniżki na szkolenia Deep Phyto Peeling;
  • superszybki internet i linia telefoniczna do salonów Bristol Merchant;
  • 5% zniżki na pierwszy set zabiegowy Deep Phyto Peeling;
  • 10% rabatu na wszystkie kursy w ofercie podstawowej (poza Mezoterapia Igłowa) w systemie grupowym oraz obniżoną cenę na kursu Mezoterapia Igłowa system grupowy cena £290 w Szkole Carla Training Health & Beauty;
  • 10% zniżki na szkolenia w Azik Academy;
  • 10% zniżki na produkty Danny Wonker;
  • 20%  zniżki na zakupy marki Botanicum;
  • 10% zniżki na szkolenia z SkinDerm;
  • 25% zniżki na zakupy online na marki: Neonail, Silcare na roxiecosmetics.co.uk
  • 25% zniżki na rezerwacje lotów, pociągów, wycieczek oraz pobytów wakacyjnych z Sail & Joy

Ważne! Stowarzyzenie zastrzega sobie wyłączność na projekt ‘CZłonkostwo’ wraz z wyłącznośćią na wszystkie grafiki, opisy oraz dokumenty w załacznikach. WYSOKOŚĆ członkostwa jest ustalana przez zarząd stowarzyszenia na okres 2019/2020, opłata członkowska roczna wynosi £110. Członkostwo rozpoczyna się 01 kwietnia 2019, Członkostwo kończy się 31 marca 2020. Profesjonalista ubiegający się o Członkostwo opłaca członkostwo rocznie.
*¹deklarację członkowską prosimy prześlij mailem
*² scan dyplomów należy przesłać mailem, dokument jest niezbędny do potwierdzenia, czy kandydat spełnia statutowe założenia członka Stowarzyszenia. Scany zdjęcia muszą być czytelne. dokumentacja jest przechowywana tylko przez stowarzyszenie.
*³ składkę należy wpłacić na konto organizacji zarządzającej Stowarzyszeniem:  BALNEO Community Interest Company, Natwest Bank, Account number: 88380726, sort code: 51-81-41, tytuł płatności: nazwisko Członka.